top of page

NELE BOEL

ARCHITECTUUR & INTERIEUR

We zijn een kleinschalig en gepassioneerd architectenteam in het Waasland dat elke dag het beste van zichzelf geeft. 

Het is onze ambitie om, in nauwe dialoog met u, de opdrachtgever, een creatie van strakke, minimalistische architectuur met een focus op ruimtegevoel, leefbaarheid en woonervaring te creëeren.

Nele Boel architectuur & interieur specialiseert zich voornamelijk in de particuliere woningbouw waarbij zowel exterieur als interieur van onze hand zijn.

We maken graag kennis met u, en nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw droomproject. Hebben we samen een klik? Hebben we er een goed gevoel bij? Dan gaan we graag van start met een het ontwerp in 2D en 3D van uw toekomstige woning, met de nodige aandacht voor uw vooropgestelde budget.

Iedere opdrachtgever én locatie is uniek, en dit vertalen we in harmonieuze en evenwichtige architectuur. Telkens opnieuw starten we van een blanco blad, zo groeit een uniek project met aandacht voor evenwichtige verhoudingen en toegepaste materialen. 

Interieur versterkt architectuur. Daarom benaderen we een nieuw project graag als een totaalproject waarbij architectuur, interieur én tuin vergroeien tot één sprekend ontwerp.

Particulier, investeerder of ontwikkelaar? We geven dezelfde beleving aan élke bouwheer.

Het spreekt voor zich dat onze projecten persoonlijk worden opgevolgd tijdens regelmatige werfbezoeken in functie van complexiteit van de constructie, gebruikte materialen en vordering van de werken. 

Wij begeleiden u persoonlijk in elk aspect van het project, van voorontwerp tot uw verhuis naar uw droomwoning. 

Wilt u graag een totaalontwerp voor uw droomproject met architectuur, interieur en tuin? 

Nele Boel architectuur & interieur staat graag voor je klaar!

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak!

bottom of page